Handelsbetingelser

Tilfredshed

PureNordicPaws er en unik gourmetservice til din hund, hvor du enten kan købe en godbidskasser uden abonnement eller månedskasser på abonnement, hvor vi, hver måned, sender godbidder direkte til din dør. Når du køber en månedskasse, bliver der samtidigt oprettet et abonnement. Ved at vælge PureNordicPaws får du prøvet nye og spændende godbidder, som du ikke finder tilsvarende andre steder. Der er fuld tilfredshed på alle produkter du modtager, og er du ikke tilfreds er det rigtig nemt. Alt du skal gøre er at sende os en e-mail med hvad din hund ikke synes om, og så sender vi noget andet som erstatning i den næste kasse – og det er helt gratis.

Hvor ofte modtager du en kasse?

PureNordicPaws´ abonnement er et månedligt medlemskab og vi sender kasserne ude løbende. Det vil sige at fra du har bestilt et abonnement, til vi sender din første kasse vil der maksimalt gå en uge. Alt er håndlavet og alt skal være intet mindre end perfekt når du modtager dine varer. Du får både en SMS og e-mail, når den er fremme.

Opsigelse af dit medlemskab

Ønsker du at opsige dit med abonnement hos PureNordicPaws skal du bare sende en mail til info@purenordicpaws.com. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din opsigelse. Gem denne bekræftelse på at du har opsagt. Du kan opsige når som helst, og dit medlemskab hos PureNordicPaws ophører, ved udløbet af den periode du har valgt, da du tilmeldte dig – du skal dog huske at opsige dit abonnement 1 måned før udløb, hvis ikke du ønsker næste måneds kasse, efter din periode er udløbet. Dette skyldes, at vi skal kunne nå at stoppe produktionen af netop dine varer. Bemærk at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere kassen, eller at lade være at betale. Du vil derfor hæfte for kassen(e), returfragten og ny forsendelsesfragt. Husk at dit medlemskab hos PureNordicPaws er et løbende medlemskab, som betyder at dit medlemskab fortsætter, også efter din valgte startperiode er gået.

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Ved køb af en månedskasse på abonnement giver du automatisk PureNordicPaws lov til at trække abonnementsbeløbet for hele den periode du har valgt, samt løbende de efterfølgende måneder indtil du opsiger din abonnementsaftale.

Kreditkortbetaling

Vi tager følgende betalingskort: Visa/Dankort, MasterCard og American Express.

14 dages retur- og fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret- og fortrydelsesret på dit køb, fra det tidspunkt hvor du modtager den første pakke. Du må meget gerne åbne og se hvad der er i, men du mister dog din retur- og fortrydelsesret, hvis du tager de enkelte varer i brug eller bryder forseglingen på de forskellige poser/glas. Ønsker du at gøre brug af din retur- og fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen af din første pakke sende os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din retur- og fortrydelsesret. Det er ikke nok blot at returnere varen, eller undlade at hente den på posthuset. Vi tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som køber, der dækker udgiften til returfragten. Pengene vil være tilbage på din konto i løbet af ca. 5-10 bankdage. Bemærk at PureNordicPaws ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamationsret

Såfremt der er fejl eller mangler ved den pakke, som du har modtaget, har du reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få de pågældende produkter ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen – husk at være opmærksom på, at vores produkter har begrænset holdbarhed, da det er tale om et tilskudsfoder til hunde, der skal opbevares korrekt. PureNordicPaws ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Returnering skal ske til:

PureNordicPaws ApS
c/o Charlotte Holdt Jacobsen
Savværksvej 36
7130 Juelsminde

Vi anbefaler, at du sender varen retur som en pakke, og du skal bede om at få en kvittering for, at du har sendt en pakke til os, da du så har dokumentation for, at den er blevet sendt, hvis vi ikke skulle modtage den.

Returnering

Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal sende varen retur som en pakke og husk at bede om at få et bevis for, at du har sendt pakken til os, da du på den måde har dokumentation for at den er blevet sendt, hvis vi ikke skulle modtage den.

E-mail udsendelse

PureNordicPaws forbeholder sig retten til at sende e-mails ud til dig, når sker ting som vi vurderer, der kan være interessant for dig.

Ophavsret

Pure Nordic Paws har ophavsretten til alt materiale på purenordicpaws.com samt vores facebookside og alt på vores instagram profil.

 

PureNordicPaws ApS

100% naturlige, sunde og smagsfulde godbidder til din hund.

Helt uden tilsætningsstoffer og dansk produceret i hånden.

Vi går ikke på kompromis, når det handler om hunde

Følg os

Følg os på Facebook og Instagram - her deler vi vores rejse med jer alle

Kontakt os

PureNordicPaws ApS        CVR 41872071

Savværksvej 36,

7130 Juelsminde

Tlf.nr. +45 5149 0992

info@purenordicpaws.com