FAQ

Herunder kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som du kunne have, når det kommer til vores sunde hundegodbidder.

Hvad koster levering?

Levering er altid gratis 😊

Hvad er leveringstiden?

Vi sender din pakke med sunde og håndlavede godbidder mandag til torsdag (undtagen helligdage og ferier), hvorefter du dagen efter afsendelse kan hente din pakke i det nærmeste PostNord pakkebox. Du vil modtage en mail, når pakken afsendes.

 

Hvordan skal godbidderne opbevares?

Da vores bløde godbidder er fri for konserveringsmidler, skal de opbevares på frost, indtil du skal bruge dem. De tør op på mindre end 20 min på køkkenbordet. Efter åbning skal godbidderne opbevares i køleskabet.

Kiks etc. kan holde sig ved almindelig stuetemperatur.

 

Hvad med forsendelse og holdbarhed?

Vi sender din pakke med PostNord til nærmeste pakkebox. Fra vi afsender din pakke, til den er nået frem i din nærmeste pakkebox, går der max 1 dag. I godbiddernes holdbarhed er denne transporttid indberegnet. Vi anbefaler, at du henter din pakke indenfor 1-2 dage, og derefter opbevarer godbidderne på frost.

Kan min pakke sendes til vores fritidshus??

Du kan få leveret din pakke til alle adresser i Danmark. Hvis du har oprettet en profil på vores side, kan du altid ændre leveringsadressen der. Ellers kan du skrive til os på info@purenordicpaws.com, så ændrer vi leveringsadressen i den periode du ønsker det

Hvad er der i jeres godbidder?

Vi er 100% åbne omkring indholdet i vores godbidder, og vi “gemmer” det ikke under ord og betegnelser som kan være svære at forstå for almindelige hundeejere. Du kan læse alt om hvilke ingredienser vi bruger her

Hvad hvis min hund ikke kan lide godbidderne?

Vi har testet godbidderne af på flere hundrede hunde, og vi har kun mødt nogle få hunde, som ikke har været fuldstændig vilde med dem. Hvis du har købt en PureTryTreat (Smagekassen) og oplever, at din hund ikke kan lide nogle som helst af godbidderne, så har vi smagsgaranti, og du får dine penge tilbage.

Min hund er allergisk. Kan den spise jeres godbidder?

Vi har mange kunder, hvis hunde har allergi, intolerancer, fordøjelse og/eller maveproblemer. Vi samarbejder med både foderspecialister og dyrlæger, og anbefaler altid, at du snakker med en dyrlæge om problemet.

Hvad hvis jeg har et andet spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål så godt vi kan

PureNordicPaws ApS

100% naturlige, sunde og smagsfulde godbidder til din hund.

Helt uden tilsætningsstoffer og dansk produceret i hånden.

Vi går ikke på kompromis, når det handler om hunde

Følg os

Følg os på Facebook og Instagram - her deler vi vores rejse med jer alle

Kontakt os

PureNordicPaws ApS        CVR 41872071

Savværksvej 36,

7130 Juelsminde

Tlf.nr. +45 5149 0992

info@purenordicpaws.com